Gönderen Konu: 81 İlimizin Tanıtım Belgeselleri !  (Okunma sayısı 3045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aksaray1980

• Acemi Üye
  • **
    • E-Posta
81 İlimizin Tanıtım Belgeselleri !
« : 03 Şubat 2010, 13:14:34 »

Türkiye Haritasinda Tanimak istediginiz sehiri tiklayip ister direkt ister bilgisayariniza indirip seyredin...

http://emuzik.kultur.gov.tr/belgesel.htm

Ben gelmedim Dava için, benim işim Sevgi için...

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

81 İlimizin Tanıtım Belgeselleri ! Konusuna Ait Benzer Konular

Orhangazi Tanıtım Sitesi
Orhangazi Tanıtım Sitesi Bursa/Orhangazi Orhangazi Siteye gitmek için tıklayın. Devamı...

Gösterim: 710 - Yanıt: 0 - Başlatan:Ganez
Buharlı Temizleyici H2o Mop X5 Tanıtım sitesi
Domain adresi : buharlipaspas.gen.tr - buharlitemizleyici.gen.trSite İçeriğinde Tanıtılan Ürünün adı : Buharlı Temizleyici H2o M... Devamı...

Gösterim: 1962 - Yanıt: 0 - Başlatan:nullsix
Pratik Rende Speed Slicer Tanıtım sayfası
Domain adresi : rendesatis.info.tr - rende.info.tr Site İçeriğinde Tanıtılan Ürünün adı : Pratik Rende Speed SlicerSpeed Slicer ... Devamı...

Gösterim: 1118 - Yanıt: 1 - Başlatan:nullsix
Titanyum Tava Spider Pan tanıtım sitesi
Domain adresi : spiderpan.netSite İçeriğinde Tanıtılan Ürünün adı : Titanyum Tava Spider PanTitanyum Tava Spider Pan Ürününü Tan... Devamı...

Gösterim: 1558 - Yanıt: 0 - Başlatan:nullsix
Mt2 Pvp Server Tanıtım Sitesi
Site Adresi: http://www.serverlar.gen.trİçerik : Metin2 , Knight Online server tanıtımıSite Kuruluş Tarihi : Eylül 2010Site Tanı... Devamı...

Gösterim: 1324 - Yanıt: 0 - Başlatan:liar33
Web Site Tanıtım ve İncelemeleri
Site Adresi:siteincelemeleri.comKuruluş Tarihi:2011İçerik: İnternette; beğenilen, kullanıcı dostu siteleri  tanıtmakTanıtım:Siz ... Devamı...

Gösterim: 227 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Tekno Tanıtım
Site Adresi: teknotanitim.comSite Açılış Tarihi: 5 Mart 2010Site Tanıtımı:Cep telefonları artık, yaşamımızın her alanına girmiş ... Devamı...

Gösterim: 112 - Yanıt: 0 - Başlatan:windowsxp
Tanıtım Filmi
Günümüzde bilişim teknolojisinin çağ atlamasıyla görsel  araçlarda büyük  bir gelişim söz konusu. Bilgisayarlardan, kamera ve fo... Devamı...

Gösterim: 92 - Yanıt: 0 - Başlatan:cografyahocam
Webozgun.com Tanıtım
Merhabalar Yeni Açılan Bloguma Herkesi Beklerim; www.webozgun.com Devamı...

Gösterim: 94 - Yanıt: 0 - Başlatan:webstyle26
African Mango ile İdeal Kiloya Kavuşun - Site Tanıtım
Bayanların en çok zorlandıkları şeylerden birisi de kilo vermektir. African Mango ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. ... Devamı...

Gösterim: 258 - Yanıt: 0 - Başlatan:alex57

Sitemiz bir paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 24 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi iletişim adresimizden yapabilirsiniz.