0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
Doğal Sistemler - ( 9. sınıf etkinlik)
Doğal sistemlerle ilgili hazırlanmış bir etkinlik çalışması. İki tane çalışma var birini kavram haritası olarakta kullanabilirsi...
Devamı...
Gösterim: 1598 -
Yanıt: 0 -
Başlatan:celaldepeci
|
|
11. Sınıf Sayfa 32 Etkinlik Çalışması
1-Piramitler arasındaki farklılıklar nelerdir?Piramitlerde ülke nüfusları,doğum oranları,ölüm oranları cinsiyet yapısı,nüfusun y...
Devamı...
Gösterim: 484 -
Başlatan:buraks9
|
|
Coğrafya 9. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Örnekleri
Değişik soru tiplerinin bulunduğu ve internetten derlediğim Coğrafya 9 I. Dönem II. Yazılı ÖrnekleriEmeği geçen hocalarımıza teş...
Devamı...
Gösterim: 1870 -
Başlatan:cooografya
|
|
Coğrafya 12. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Örnekleri
Değişik soru tiplerinin bulunduğu ve internetten derlediğim Coğrafya 12. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı ÖrnekleriEmeği geçen hocalarım...
Devamı...
Gösterim: 3719 -
|
|
Coğrafya 10. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Örnekleri
Değişik soru tiplerinin bulunduğu ve internetten derlediğim Coğrafya 10. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı ÖrnekleriEmeği geçen hocalarım...
Devamı...
Gösterim: 2586 -
|
|
Coğrafya 11. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Örnekleri
Değişik soru tiplerinin bulunduğu ve internetten derlediğim Coğrafya 11. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı ÖrnekleriEmeği geçen hocalarım...
Devamı...
Gösterim: 2251 -
|
|
Coğrafya 10. Sınıf 2. Dönem 3. Yazılı Örnekleri
Değişik soru tiplerinin bulunduğu ve internetten derlediğim Coğrafya 10. Sınıf 2. Dönem 3. Yazılı ÖrnekleriEmeği geçen hocalarım...
Devamı...
Gösterim: 1839 -
|
|
12. Sınıf Rehberlik Etkinlik Örnekleri
12. Sınıf Rehberlik Etkinlik ÖrnekleriMEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Rehberlik ve Yönlendi...
Devamı...
Gösterim: 218 -
|
|
11. Sınıf Rehberlik Etkinlik Örnekleri
11. Sınıf Rehberlik Etkinlik ÖrnekleriMEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Rehberlik ve Yönlendi...
Devamı...
Gösterim: 383 -
|
|
10. Sınıf Rehberlik Etkinlik Örnekleri
10. Sınıf Rehberlik Etkinlik ÖrnekleriMEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Rehberlik ve Yönlendi...
Devamı...
Gösterim: 312 -
|