0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
Coğrafya 11 Sayfa 81 Etkinlik Çalışması
1-Türkiye arazisinin ne kadarında verimli bir şekilde tarım yapılabilir? Bu araziler Türkiye’nin nerelerinde yoğunlaşmıştır?Kita...
Devamı...
Gösterim: 949 -
Yanıt: 0 -
Başlatan:buraks9
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 16 Etkinlik Çalışması
Su döngüsünün yararlarıToprak için Kayaçların fiziksel parçalanma ve kimyasal ayrışması için su gereklidir.Bitkiler için Fotosen...
Devamı...
Gösterim: 815 -
Başlatan:uranyum
|
|
Coğrafya 10 Sayfa 36 Etkinlik Çalışması Cevapları
1-Yer altı suları nasıl beslenir?-Yağışlar, -Akarsular ve göller, -Eriyen kar ve buz sularıdır.2-Yer altındaki sular yeryüzüne n...
Devamı...
Gösterim: 521 -
Başlatan:cooografya
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 53 Etkinlik Çalışması
Aşağıdaki şemada üretim, dağıtım ve tüketim unsurlarını etkileyen beşerî faktörler verilerek bunlardanulaşımın etkisi açıklanmış...
Devamı...
Gösterim: 3651 -
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 27 Etkinlik Çalışması
Coğrafya 11 Sayfa 27 Etkinlik ÇalışmasıA. Baraj yapımı için uygun değildir.Çünkü ağlayan millî parklar gibi çok özel doğal güzel...
Devamı...
Gösterim: 259 -
Başlatan:cografya
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 35 Etkinlik Çalışması
Coğrafya 11 Sayfa 35 Etkinlik Çalışması1.Fransa’nın nüfusu hangi dönemler arasında en fazla artışı göstermiştir? 1960-1969 yılla...
Devamı...
Gösterim: 575 -
Başlatan:cografya
|
|
Coğrafya 9 Sayfa 4 Etkinlik Çalışması
Coğrafya 9 Sayfa 4 Etkinlik ÇalışmasıAşağıdaki doğal unsurların insan hayatına etkilerini, günlük yaşantınızdan ve farklı kaynak...
Devamı...
Gösterim: 1415 -
Başlatan:fasiyes
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 33 Etkinlik Çalışması
Coğrafya 11 Sayfa 33 Etkinlik ÇalışmasıKitabınızda ki grafikte Japonya’nın 2005 yılına kadar belirlenmiş ve 2100 yılına kadar ta...
Devamı...
Gösterim: 220 -
|
|
Coğrafya 11 Sayfa 34 Etkinlik Çalışması
Coğrafya 11 Sayfa 34 Etkinlik ÇalışmasıAşağıdaki tabloda Japonya’nın yıllara göre yaş gurupları dağılımı verilmiştir. Buradan ha...
Devamı...
Gösterim: 454 -
|
|
Coğrafya 9 (Lider Yayıncılık) Sayfa 12 Ders İçi Etkinlik
Coğrafya 9 (Lider Yayıncılık) Sayfa 12 Ders İçi EtkinlikYukarıdaki fotoğrafta Dünya’yı oluşturan doğal unsurlar numaralandırılmı...
Devamı...
Gösterim: 435 -
Başlatan:cooografya
|