0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
MEB Öğretim Programı ve Coğrafya Öğretim Programı
Yeni MEB Öğretim Programı ve Coğrafya Öğretim Programı'nı tanıtıcı güzel bir çalıma.http://rapidshare.com/files/173135433/cograf...
Devamı...
Gösterim: 2036 -
Yanıt: 0 -
Başlatan:celaldepeci
|
|
Türkiye'deki Relik ve Endemik Bitki Türleri
Ülkemizdeki endemik türelerin en önemlilerinden birkaçı; Kazdağında orman meydana getiren Kazdağı göknarı (Abies equi-trojani), ...
Devamı...
Gösterim: 1402 -
Başlatan:cografya
|
|
Karabük İli Gezilecek yerler Coğrafya ve Tarihçesi
GEZİLECEK YERLERSafranbolu EvleriKültür turizmi kapsamında Safranbolu'yu Ülkemizde ve Dünyada ön plana çıkartan en önemli unsur ...
Devamı...
Gösterim: 540 -
Başlatan:darkness
|
|
Türkiye'deki Sulak Alanlar Haritası
Türkiye'deki Sulak Alanlar HaritasıÜlkemizdeki sulak alanların haritası. Konunun ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
Devamı...
Gösterim: 5103 -
Yanıt: 1 -
Başlatan:celaldepeci
|
|
Mersin'de Gezilecek Yerler
Mersin'de Gezilecek Yerler
Mersin'in gezilecek yerlerini gösteren haritaya buradan ulaşabilirsiniz.
Devamı...
Gösterim: 1470 -
Başlatan:uranyum
|
|
Türkiye'deki Karstik Arazilerin Dağılışı Haritası
Türkiye'deki Karstik Arazilerin Dağılışı HaritasıYüksek çözünürlükte Türkiye'deki Karstik Arazilerin Dağılışı Haritası.İndir: ht...
Devamı...
Gösterim: 321 -
Başlatan:cooografya
|
|
Enlem
Enlem: Yerkürede herhangi bir noktanın ekvatora olan uzaklığının açı cinsinden değeridir. Yerküre üzerindeki herhangi bir noktad...
Devamı...
Gösterim: 31 -
|
|
Boylam
Boylam:Herhangi bir noktanın baslangıç meridyenine olan uzaklığının açı cinsinden değeridir.Herhangi bir noktanın boylamı, o nok...
Devamı...
Gösterim: 41 -
|
|
Türkiye'de Az Yağış Alan Yerler
Türkiye'de Az Yağış Alan YerlerDeniz etkisine kapalı ve uzak olan; • Tuz Gölü, • Konya, • Malatya, • Iğdır • Çoruh Vadisi •...
Devamı...
Gösterim: 13 -
|
|
Türkiye'de Fazla Yağış Alan Yerler
Türkiye'de Fazla Yağış Alan Yerler • Doğu ve Batı Karadeniz Kıyıları • Hakkâri Dağlık Yöresi • Yıldız Dağları Bölümü • Toroslar ...
Devamı...
Gösterim: 22 -
|