0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
Doğal Afet Animasyonları
Doğal afet animasyonlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.http://www.4shared.com/file/147887912/3b431ed0/dogal_afet_animasyo...
Devamı...
Gösterim: 3129 -
Yanıt: 1 -
Başlatan:buraks9
|
|
Google Earth Açılmıyor ise Çözümü BURADA!
Öncelikle ağ bağlantılarından dns ayarlarınızı değiştiriniz...DNS Ayarlarının Değiştirilmesi İçin;Denetim Masası -> Ağ Bağlantı...
Devamı...
Gösterim: 6677 -
Yanıt: 0 -
Başlatan:fasiyes
|
|
Google Earth Plus 6.0.1.2032 ML - İNDİR
Google Earth Plus 6.0.1.2032 MLGoogle Earth Yenilikleri:* 3 boyutlu içerikle inceleme yapabilme* Coğrafi bilgileri oluşturma ve ...
Devamı...
Gösterim: 1843 -
Başlatan:cooografya
|
|
Google Earth 6.0.3 (indir)
Google Earth 6.0.3 (indir)Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dah...
Devamı...
Gösterim: 2380 -
Başlatan:celaldepeci
|
|
2011 Yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemleri Sayısal Veri Tablosu
2011 Yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemlerine Esas Sayısal Veri Tablosu2011 Yılı İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlem...
Devamı...
Gösterim: 372 -
Başlatan:celaldepeci
|
|
Google Earth için Havza Sınırları
Google Earth için Havza Sınırlarını Gösteren KML DosyasıDosyaya Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz..http://hotfile.com/dl/1276168...
Devamı...
Gösterim: 1165 -
Başlatan:v6552n
|
|
Gözlem tablosu
Gözlem tablosu
Devamı...
Gösterim: 430 -
Başlatan:diverjans
|
|
Dua, Beddua, Gerçek Dua, Fiili Dua, Dua Almak (Gönül Almak)
Dua, Allah’a (c.c.) sunulan bir dilekçedir. Yöntemine ve kurallarına uygun olarak yapılırsa kabul edilir. Kul Allah’a (c.c.) du...
Devamı...
Gösterim: 269 -
Başlatan:muhsin iyi
|
|
Yalan Dünya, Gerçek Komedi
Son zamanlarda çok fazla dizi görür olduk ekranlarda çoğu da gereksiz bana göre. Özellikle dikkatimi çeken komedi dizilerinin no...
Devamı...
Gösterim: 337 -
Başlatan:gunhan_izim64
|
|
Gerçek Alan
Gerçek Alan: Yeryüzü şekillerinin bütün engebeleriyle birlikte hesaplanan alanına gerçek alan denir.Bir yerin gerçek alanı ile i...
Devamı...
Gösterim: 76 -
Başlatan:cografya
|