Gönderen Konu: hamburger oyunları  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oyunuk82

• Acemi Üye
  • **
hamburger oyunları
« : 03 Şubat 2012, 19:59:57 »

Küçükken annemizi yada babamızı mutfakta gördüğümüz zaman hep bizde yemek yapmak isteriz ama izin vermezler. Çünkü mutfaktaki olaylar ile şaka olmaz. Çocukta hep kimse yokken bu işi yapmak ister ve başına bir şey gelebilir.

Artık böyle durumlar olmuyor çünkü teknoloji gelişti. Çocuklarımız mutfakta yemek yapmak istediği zaman hemen bilgisayarı açıyoruz ve onlara hamburger oyunu sitemizi açarak güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz.

Sitemiz çocuklarınızın eğlenmesi üzerine kurulmuştur. Oyunlar eğitici ve öğreticidir. Pizza oyunları, yemek oyunları ve hamburger oyunları en çok ilgi gören kategorilerimizdir.

En çok oynanan oyunlarımız ise şunlardır;

* Pizza Şefi
* Burgerci
* Çikolatalı Pasta Hazırlama
* Hamburgerci Çocuk

Diğer oyunlarımız için sizleri hamburgeroyunlari.com sitemize bekliyoruz.

Seo4Smf Tagleri: hamburger 

hamburger oyunları Konusuna Ait Benzer Konular

Zombi Oyunları ve Korku Oyunları sitesi
Domain adı : zombioyunlari.gen.trİçerik-Başlık : Zombi Oyunları ve Korku Oyunları sitesiSite Kuruluş Tarihi : Aralık 2010Tanıtım... Devamı...

Gösterim: 648 - Yanıt: 0 - Başlatan:nullsix
Türkiye oyun sektörü komik Oyunlar benten oyunları Araba yarışı Oyunları
Site Adı: Araba Yarışı OyunlarıSite Adresi: www.arabayarisioyunlari.comTürkiyede ve dünyada internet her geçen gün gelişmektedir... Devamı...

Gösterim: 206 - Yanıt: 0 - Başlatan:makale34
tır oyunları
Site Adresi: tiroyunlari.com.trİçerik: tır oyunlarıSite Hakkında Tanıtım:Günümüzde Türk çocukları ve gençleri olarak hepimizin ç... Devamı...

Gösterim: 258 - Yanıt: 0 - Başlatan:oyunuk82
Kız oyunları
İnternette online oynayabileceğiniz bir çok flash oyun bulabilirsiniz. Bu oyunlardan bir kısmı erkeğe bir kısmı kıza hitap ediyo... Devamı...

Gösterim: 93 - Yanıt: 0 - Başlatan:cografyahocam
tır oyunları
Site Adresi: tiroyunlari.comİçerik: tır oyunlarıSite Kuruluş Tarihi: Haziran 2008Site Hakkında Tanıtım:tiroyunlari.com sitesi üz... Devamı...

Gösterim: 459 - Yanıt: 0 - Başlatan:oyunuk82
tır oyunları
 Domain Adı:arabaoyunu.gen.trWeb Sitenin Kuruluş Tarihi2008Sitenin İçeriği: jip oyunları , park oyunları   İnternette araba yarı... Devamı...

Gösterim: 103 - Yanıt: 0 - Başlatan:arabaoyunu
Kız Oyunları
Aileler genellikle çocuklarının her konuda mükemmel olmalarını ister. Hatta ailelerin dışında zaman zaman insanların kendileri d... Devamı...

Gösterim: 64 - Yanıt: 0 - Başlatan:yupti
Ev Oyunları
Web Adresi:www.evoyunlari.orgSahibi:AtlantisHosting Sağlayan Firma:Kendi hostumuzWeb Master ve ya Teknik Sorumlu:AtlantisKullanı... Devamı...

Gösterim: 80 - Yanıt: 0 - Başlatan:dj_ibo_g_h
Maç oyunları
Uzman oyun dergilerinin en çok satan oyunlar arasında yaptığı sıralamada ilk 5'e iki maç oyunu olan PES ve FIFA girmiştir. Maç o... Devamı...

Gösterim: 69 - Yanıt: 0 - Başlatan:yupti
Ben ten oyunları
Domain Adı: bentenoyunlari.comWeb Sitenin Kuruluş Tarih: 2009Sitenin İçeriği: Benten OyunlarıWeb Sitesine Ait Tanıtım MakelesiÇo... Devamı...

Gösterim: 70 - Yanıt: 0 - Başlatan:dj_ibo_g_h

Sitemiz bir paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 24 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi iletişim adresimizden yapabilirsiniz.