Gönderen Konu: Keyifle İzleyin  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gunhan_izim64

• Tam Üye
Keyifle İzleyin
« : 07 Ocak 2012, 03:22:10 »

sinemaya gidecek vakti yok ve ben filmleri evimde izlemeye çalışıyorum. koltuğuma uzanıp rahatlıkla film izleme keyfini yakalamak gibi yok. bu keyfi artık hiçbir şeye değişemem. kendimi hem rahat hissediyorum hem de bütün aklımdaki düşünceleri unutuyorum. sinema izlemek beni bulunduğum ortamdan alıyorum ve filmin içerisine sokuyor. kendimi filme kaptırıyor ve olduğum yerden çok farklı bir ortama dâhil oluyorum. eğer bir de hd izleme fırsatım varsa o keyfin üzerine başka bir keyif tanımıyorum. kendimi o kadar kaptırıyorum ki bazen bir savaş ortasında, bazen bir araba yarışında kan ter içinde kalıyorum. arkadaşlarla bir araya gelerek beğendiğimiz filmleri izlemek de keyif verici oluyor. beraberken çok eğleniyoruz. birlikte izlediğimiz filmler hakkında konuşmak ve yorum yapmak bizi çok mutlu ediyor. bazen filmin en heyecanlı yerinde film donuyor ve biz ne olduğunu şaşırıyoruz.  izlemek için açtığımız filmler yarım kalıyor. en güzel yerine donuyor ve bütün neşemiz ortadan kalkıyor. filmlerin yarım kalması bizi neredeyse film izleme keyfimizden soğutacak. artık filmleri gerçekten  izlemek istiyorduk ve aynı zamanda hd izleme fırsatını da yakalamak istiyorduk. bize her ikisini birden verecek olan bir internet sitesi bulmalıydık. artık reklamlarına inanıp da yarıda kalan filmlerle baş başa kalmamaya karar verdik. hep beraber bir araştırma yapmaya başladık. İnternet siteleri arasında bize en güzel film keyfini yaşatacak olan web siteyi bulmaya karar verdik. en sonunda herkesin en çok memnun kaldığı web siteyi bulduk. bu site üzerinden aksiyon filmleri izlemeyi daha keyifli hale getirdik. korku filmleri izlemek de artık daha eğlenceli hale geldi. en heyecanlı yerlerinden film kesilmiyor ve biz de bunun tadını çıkarıyoruz. bilim kurgu filmleri izlemek de bu web site sayesinde daha güzel hale geldi. www.sinesalon.com adresi üzerinden siz de sinemayı evinize getirebilir ve keyifle izleyebilirsiniz.

Seo4Smf Tagleri: keyifle izleyin 

GoogleTagged - Etiketler

Keyifle İzleyin Konusuna Ait Benzer Konular

Bu Programla Dünyayı İzleyin
Arkadaşlar bu program masaüstünüze dünyayı getiriyor.Kurulumdan sonra dünyanın uydu fotolarını 5 dakikada bir yenileyerek masaüs... Devamı...

Gösterim: 1884 - Yanıt: 0 - Başlatan:uranyum
Google Earth 5.2.1.1547 ile Dünya'yı İzleyin
Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşh... Devamı...

Gösterim: 2792 - Yanıt: 0 - Başlatan:celaldepeci
Canlı Canlı Televizyon İzleyin
televizyon artık ülkemizde önemli bir ihtiyaç. Televizyonunuzun olmadığı veya seyahatte iseniz zaman hiç geçmez. Fakat yanınızda... Devamı...

Gösterim: 730 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Keyifle Müzik Dinlemenin Adresi : Dinleme.org
Modern yaşamın kıskacına girmiş her insan için müzik bir sığınak gibidir. Müzikle eğlenir, neşelenir, yeri geldi mi hüzünleniriz... Devamı...

Gösterim: 100 - Yanıt: 0 - Başlatan:webstyle26
Kuzey Güney İzleyin
Dizi izlemek insanların en çok sevdiği etkinliklerden biri oldu. akşamları televizyon ekranları karısında geçirmek isteyen insan... Devamı...

Gösterim: 340 - Yanıt: 0 - Başlatan:gunhan_izim64
Bedava Film İzleyin
Web Adresi: http://www.bedavafilmizleyin.comSahibi: dj_ibo_g_hHosting Sağlayan Firma: Film izleWeb Master ve ya Teknik Sorumlu:d... Devamı...

Gösterim: 335 - Yanıt: 0 - Başlatan:dj_ibo_g_h

Sitemiz bir paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 24 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi iletişim adresimizden yapabilirsiniz.