Gönderen Konu: Solar Journey 1.0 - Gezegenler Hakkında Bilgi Veren Program  (Okunma sayısı 1257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uranyum

• Özel Üye
  • Kıdemli Üye
  • *
    • E-Posta

Solar Journey 1.0 - Gezegenler Hakkında Bilgi Veren Program

Dili : İngilizce
Lisans : Shareware

Solar Journey, uzay hakkında bilmek istediğiniz herşey bu programda. Program fotoğraflarla ve animasyonlarla tüm sorularınızı yanıtlıyor. Kara delikler nasıl oluşur, Ay neden şekil değiştirir, Güneşe seyahat yapılabilirmi, gezegenler ve yıldız sistemleri hakkında bilgiler... hepsi bu programda ama maalesef İngilizce.

İndir: http://hotfile.com/dl/121170581/cc1af06/Solar_Journey_1.0.exe.html

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Solar Journey 1.0 - Gezegenler Hakkında Bilgi Veren Program Konusuna Ait Benzer Konular

Çiçekler Hakkında Bilgi
Site Adresi:www.cicekcicekler.comKuruluşu: 2009İçerik: Çiçek çeşitleriTanıtımı:    Çiçek çeşitleri ben tam olarak tahmin bile ed... Devamı...

Gösterim: 364 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Arabalar Hakkında Bilgi Ve Detay
Site Adresi: http://www.arabacar.comKuruluşu: 2009İçerik: Araba anlatımı ve tanıtımıTanıtımı: Araba dediğimizde hemen gözümüzde ... Devamı...

Gösterim: 1309 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Moda ve Güzellik Hakkında Bilgi
Site Adresi:estetikmoda.comKuruluşu: 2010  İçerik: Moda Ve GüzellikTanıtımı:www.estetikmoda.com internet sitesi adından da anlaş... Devamı...

Gösterim: 247 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Abiye Modelleri Hakkında Bilgi
Site Adresi:www.2011abiye.com Kuruluşu:2010 İçerik: Abiye ModelleriTanıtımı:Abiye alınırken üzerinde durulması gereken en önemli... Devamı...

Gösterim: 432 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Hasta Karyolası Hakkında Bilgi
Site Adresi:hastakaryolasi.infoKuruluşu:2011İçerik:hasta karyolası,hasta karyolası fiyatıTanıtımı:    Hasta Karyolası kullanımı!... Devamı...

Gösterim: 201 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Ağız ve Diş Sağlığı Hakkında Gündelik Bilgi Kaynağı
Site Adresi:  Dishekimi.euKuruluş Tarihi: 2011İçerik:  Ağız ve Diş SağlığıTanıtım:  Dişler vücut üzerinde çok etkili olan organl... Devamı...

Gösterim: 138 - Yanıt: 0 - Başlatan:Teknoweb
Başakşehir Hakkında Genel Bilgi
Site Adresi:basaksehir.web.trKuruluşu: 2009İçerik:Başakşehir Devlet HastanesiTanıtımı:  Başakşehir ilçesi İstanbul’un önde gelen... Devamı...

Gösterim: 346 - Yanıt: 0 - Başlatan:osus21
Android İşletim Siztemi Hakkında Genel Bilgi
Domain Adındroidhaber.orgWeb Sitenin Kuruluş Tarihi2010  Sitenin İçeriğiAndroid İşletim Sistemi HakkındaWeb Sitesine Ait Tanıtım... Devamı...

Gösterim: 271 - Yanıt: 0 - Başlatan:seobilisim
Sümela Manastırı Hakkında Bilgi
Trabzon'un Maçka İlçesinin Altındere Köyü sınırları içinde Altındere vadisine hakim KaradaÄŸ'ın eteklerinde sarp bir... Devamı...

Gösterim: 175 - Yanıt: 1 - Başlatan:sefil262
Olimpos hakkında bilgi
Olimpos (Olympos), Türkiye?nin güney sahilini kapsayan, Antalya şehrine bağlı Olympos-Bey Dağları Milli Parkının bir bölümünü ol... Devamı...

Gösterim: 130 - Yanıt: 0 - Başlatan:sefil262

Sitemiz bir paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 24 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi iletişim adresimizden yapabilirsiniz.